Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Securitatea contului Autovit.ro

 

Pe Autovit.ro, ca in orice platforma online, exista din pacate si riscul de a descoperi operatiuni neautorizate in contul tau, prin furtul datelor de identificare: email, parola sau alte informatii cu caracter confidential.  

 

Asadar, e bine sa ai grija de fiecare data cand ti se solicita astfel de date. Solicitarile pot veni atat prin SMS, cat si prin email si pot parea trimise direct din platforma Autovit.ro, dar sa nu fie asa. Acest lucru este posibil intrucat tehnologia permite ca la trimiterea unui mesaj sa poti selecta orice nume doresti, inainte de a-l transmite destinatarului si cu putina neatentie din partea ta, totul sa para autentic. 

 

Pentru ca stim ca acest risc exista, am identificat pentru tine cateva exemple pe care sa le ai in vedere ca mesaje cu potential de frauda. Poti regasi mai jos cateva elemente la care te rugam sa fii atent de fiecare data cand doresti sa te autentifici in contul tau Autovit.ro si acest lucru iti va garanta ca nu vei avea astfel de probleme:

 

 

Nu accesa niciodata un link neverificat primit prin SMS sau email. Iata mai jos un exemplu de mesaj la care ar trebui sa fii foarte atent: 

 

 

Mai mult, am pregatit un articol dedicat, cu sfaturi utile privind Tranzactiile in siguranta.

Te rugam sa ne contactezi cat de repede daca te-ai aflat sau vei afla intr-o astfel de situatie. 

Suntem aici sa te ajutam si sa rezolvam orice neplacere intampini pe site-ul nostru in cel mai scurt timp posibil.

Mult succes si spor la vanzarea sau cumpararea masinii dorite!