Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Simplifica procesul de plati cu ajutorul conturilor personalizate. Pentru mai multe detalii, apasa aici.

Ce este promovarea la inceput de lista si cum functioneaza?

Pentru a creste sansele de a vinde masina e bine sa ai o vizibilitate mai buna pe site. Pentru asta, avem la dispozitie serviciile de promovare. 

Tine minte:  Perioada de valabilitate selectata pentru orice tip de promovare, nu extinde perioada de valabilitate a anuntului. Asadar, este util ca inainte de a activa orice optiune unui anunt activ sa verifici data cand acesta expira. Eviti astfel situatia in care anuntul devine inactiv cu o promovare activa.

 

Promovarea la inceput de lista:

Exista doua modalitati diferite de afisare a anunturilor promovate cu aceasta optiune in cele doua variante ale site-ului (varianta mobila si cea de desktop). 

 

In varianta desktop toate anunturile promovate sunt afisate mereu  primele in lista categoriei (marca si model) din care fac parte:

avt-hc-prtscr-21-1.png

Lista afiseaza astfel intai toate anunturile promovate carora le adauga si bannerul “Promovat” si abia apoi incepe afisarea celor nepromovate:

avt-hc-prtscr-21-2.png

In varianta mobila a site-ului (aplicatie si site-ul mobil), anunturile promovate cu aceasta optiune apar de 2 ori, prima data in galeria celor 3 anunturi, in sectiunea de Anunturi promovate (marcate cu banner-ul galben) si a doua oara in sectiunea Anunturi listate.  

Anunturile promovate se schimba prin rotatie, la fiecare incarcare a paginii, in functie de numarul total de anunturi promovate pe categoria respectiva, expunerea fiind aceeasi pentru fiecare anunt:

avt-hc-prtscr-21-3.png