Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Ce este promovarea la inceput de lista si cum functioneaza?

Pentru a creste sansele de a vinde masina e bine sa ai o vizibilitate mai buna pe site. Pentru asta, avem la dispozitie serviciile de promovare. 

Tine minte:  Perioada de valabilitate selectata pentru orice tip de promovare, nu extinde perioada de valabilitate a anuntului. Asadar, este util ca inainte de a activa orice optiune unui anunt activ sa verifici data cand acesta expira. Eviti astfel situatia in care anuntul devine inactiv cu o promovare activa.

 

Promovarea la inceput de lista:

Exista doua modalitati diferite de afisare a anunturilor promovate cu aceasta optiune in cele doua variante ale site-ului (varianta mobila si cea de desktop). 

 

In varianta desktop toate anunturile promovate sunt afisate mereu  primele in lista categoriei (marca si model) din care fac parte:

avt-hc-prtscr-21-1.png

Lista afiseaza astfel intai toate anunturile promovate carora le adauga si bannerul “Promovat” si abia apoi incepe afisarea celor nepromovate:

avt-hc-prtscr-21-2.png

In varianta mobila a site-ului (aplicatie si site-ul mobil), anunturile promovate cu aceasta optiune apar de 2 ori, prima data in galeria celor 3 anunturi, in sectiunea de Anunturi promovate (marcate cu banner-ul galben) si a doua oara in sectiunea Anunturi listate.  

Anunturile promovate se schimba prin rotatie, la fiecare incarcare a paginii, in functie de numarul total de anunturi promovate pe categoria respectiva, expunerea fiind aceeasi pentru fiecare anunt:

avt-hc-prtscr-21-3.png