Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Ce este reactualizarea si cum functioneaza?

Poti modifica pozitia anuntului in lista oricand doresti. Asta inseamna ca acesta va urca in lista rezultatelor cautarilor, asadar va avea o vizibilitate mult mai buna.

De mentionat este ca serviciul de reactualizare se poate folosi ori de cate ori doresti, atat timp cat anuntul este activ si prin activarea lui termenul de valabilitate al anuntului NU se modifica.

 

Unde gasesti butonul de reactualizare?

 

In contul Autovit.ro, imediat sub fiecare anunt vei regasi un buton albastru Reactualizeaza:

avt-hc-prtscr-25-1.png

Cum functioneaza reactualizarea?

Atat in cazul anunturilor nepromovate, cat si al celor promovate cu optiunile Promovare la inceput de lista si Evidentiere cu alta culoare, activarea serviciului de reactualizare va aduce anuntul tau in antetul listei de anunturi ce ii corespunde, astfel:

 - anunturile reactualizate si promovate  la inceput de lista se vor pozitiona pe primele pagini, intre primele anunturi;

 - anunturile reactualizate si nepromovate  la inceput de lista" se vor pozitiona la inceputul listei anunturiloe nepromovate, deci in urma anunturilor  promovate.

Reactualizarea platita este disponibila doar pentru anunturile deja active pe site, ea putand fi accesata oricand, la un interval de minim 10 minute, intre operatiuni, prin actionarea butonului “Reactualizeaza”:

 

Cum se plateste reactualizarea?

Modalitatile de plata disponibile sunt cele deja cunoscute – card online respectiv SMS.

Bineinteles, daca dispui de credite in contul Autovit, poti oricand folosi si aceasta varianta.

Odata actionat butonul “Reactualizeaza” apare si pagina unde poti plati:

avt-hc-prtscr-25-2.png