Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Reguli de publicare

Pentru a nu intampina probleme in ceea ce priveste publicarea anuntului pe Autovit.ro, e bine sa tinem cont de cateva sfaturi:

Daca avem probleme la adaugarea si publicarea anuntului pe site, acordam atentie aspectelor urmatoare:

  • Verificam sa am completat toate campurile obligatorii (in special caroserie sau culoare). Daca acestea nu sunt completate, sistemul nu ne permite accesul catre finalizare anunt si plata.
  • Verificam unde este salvat anuntul pe care dorim sa il activam. Daca este inca in Ciorna, accesam butonul Editeaza,  ne asiguram ca anuntul are bifate toate informatiile relevante si click pe Continua. In acest caz te poate ajuta articolul Ciorna.
  • Tinem cont si de statusul contului: daca este suspendat pentru neplata, sistemul nu permite adaugarea anunturilor noi pana nu vei efectua mai intai plata restanta.

Este posibil ca, desi nu am intampinat nicio problema la adaugarea si activarea anuntului, sa observam ca oferta nu este activa in cont si nici nu o regasim pe site. E bine sa avem in vedere si urmatoarele aspecte:

  • Sa nu fie anunt duplicat: daca cumva avem un anunt activ pe site pentru acelasi vehicul, echipa noastra de moderare nu l-a putut accepta pe cel de-al doilea si de aceea el a fost respins.
  • Pretul afisat: daca pretul notat este mult sub pretul pietei , anuntul nu poate fi afisat pe site ca atare. Trebuie sa modifici pretul si anuntul va fi activat cu succes. De asemenea, nu putem accepta ca pretul afisat sa fie cel de avans (in cazul predarii de leasing, de exemplu, pretul afisat trebuie sa reprezinte suma  pretului de avans si valoarea ratelor ramase)
  • Daca oferta dintr-un anunt dezactivat a fost modificata, anuntul nu mai poate fi reactivat. Este necesar sa adaugi un anunt nou, fiind vorba despre o oferta noua.
  • Ai grija sa nu adaugi in cadrul aceluiasi anunt mai multe produse
  • Anunturile trebuie sa prezinte oferte spre vanzare, asadar daca publici o cerere de tipul “Caut/Cumpar o masina” aceasta nu va putea fi acceptata.

Daca inca nu intelegi de ce ai probleme cu activarea anuntului, contacteaza-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp pentru a solutiona impreuna orice neplacere intampini.