Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Portofelul electonic

In cazul portofelului electronic, de interes sunt doua aspecte:

  1. Cum incarcam?

Putem incarca portofelul electronic cu ajutorul oricarui card bancar emis pe teritoriul Romaniei si pe care exista suma necesara platii intervalului de credite ales.

avt-hc-prtscr-5-1.png

In pagina de plata a celor de la PayU completam cu atentie toate campurile referitoare la datele personale, respectiv datele cardului, dupa care banii vor fi retrasi si ii vom regasi sub forma de credite in contul Autovit.

avt-hc-prtscr-5-2.png

E important sa tinem cont si de:

  • Incarcarea portofelului electronic cu suma aleasa poate dura pana la 2 ore, interval de timp in care se face comunicarea intre sistemul de plata al celor de la PayU si banca emitenta a cardului.
  • Suma cu care am alimentat portofelul electronic este valabila timp de 60 zile, perioada in care o putem utiliza in orice moment, pentru activarea / promovarea anunturilor din contul Autovit.

 

     2. Cum il folosim?

Folosind Portofelul electronic, putem achizitiona serviciile dorite fara a mai fi nevoie sa trecem prin toti pasii de plata de fiecare data cand dorim sa achizitionam un serviciu (anunt, reactualizare sau promovare)

Soldul contului il regasim autentificandu-ne in cont, sectiunea Credite disponibile.

avt-hc-prtscr-5-3.png

Odata incarcat, putem ultiliza portofelul electronic ca alternativa la modalitatile de plata disponibile (SMS/Card online), pentru achizitionarea oricarui serviciu oferit de Autovit.ro.

Cum facem asta:

Pasul 1: Mergem in lista anunturilor din cont si apesam butonul "Promoveaza"

Pasul 2: Din pagina urmatoare alegem tipul de promovare in lista de anunturi respectiv durata promovarii, exact ca in cazul promovarii adaugate pe factura:

avt-hc-prtscr-5-4.png

avt-hc-prtscr-5-5.png

 

Pasul 3 Alegem modalitatea de plata "Creditele disponibile in cont" (selectia este pe un fundal albastru) si dam click pe butonul "Plateste". Suma aferenta promovarii selectate va fi scazuta din creditele disponibile.

avt-hc-prtscr-5-6.png