Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Cum pot raporta un anunt pentru diverse nereguli?

Pentru ca ne dorim ca anunturile prezente pe site-ul nostru sa aiba un continut de calitate, iar datele afisate in acestea sa fie in concordanta cu realitatea, exista optiunea de “Raportare”prin care fiecare utilizator are posibilitatea de a ne transmite diverse situatii referitoare la un anunt.

 

Butonul “Raporteaza” se regaseste in pagina fiecarui anunt (vezi imaginea 1), in partea dreapta mai exact, si odata cu accesarea acestuia ai posibilitatea sa selectezi si motivul pentru care ai dori sa raportezi acel anunt (motivele sunt prezentate in a doua imagine).

Poti adauga si detalii suplimentare pentru a ne a ajuta la verificari.

 

raporteaza.png

 

 

Asadar,  daca am prezentat motivele pentru care se poate raporta un anunt, in urmatoarele randuri le vom si detalia :)

1. “Spam”- un anunt poate fi raportat cu acest motiv daca:

  • se observa ca ar exista mai multe anunturi pe site ce prezinta acelasi continut si aceeasi oferta
  • un anunt contine fotografii preluate din spatiul online si nu prezinta masina reala sau acestea sunt copiate dintr-un alt anunt.
  • Intr-un anunt nu se prezinta pretul real sau in baza unor indicii clare se ajunge la ideea ca acea oferta nu este reala si anuntul a fost postat cu alte scopuri.
  • Numarul de kilometrii afisat intr-un anunt este trecut generic (de forma 1, 20, 100 etc), iar   masina respectiva are o vechime mai mare de 1-2 ani. Este important de stiut insa, ca ne dorim ca fiecare situatie sa fie rezolvata si anunturile sa aiba un continut cat mai transparent cu privire la acest aspect, insa dat fiind faptul ca suntem o platforma intermediara unde se posteaza anunturi, exista situatii in care putem lua masuri asupra unui anunt doar in anumite conditii (de exemplu, sa ni se ofere o fisa tehnica emisa de catre un service autorizat).

2. “Anuntul este incadrat in categoria gresita” – aceasta sectiune este foarte utila in cazul in care ai vazut un anunt pe site si observi ca descrierea si fotografiile afisate in acesta nu coincid cu marca, modelul sau categoria din care acesta face parte.

3. “Anunt pentru un produs sau serviciu interzis” - la aceasta sectiune se poate apela cu incredere daca un anunt este publicat pe site cu scopul de a oferi anumite servicii ce tin de domeniul de activitate al unei companii, sau alte scopuri decat cele vizate de site-ul nostru. Consultand [aici] (https://www.autovit.ro/termeni-si-conditii) regulamentul site-ului poti afla mai usor conditiile acceptarii unui anunt pe site.

4. “Anuntul este expirat”- o alta sectiune ce ajuta la semnalarea unor anunturi ce nu mai sunt valabile, in sensul in care scopul publicarii anuntului a fost indeplinit si masina s-a vandut :)

 

Bineinteles, ca pentru orice alte situatii in afara celor cele mentionate mai sus, poti apela cu incredere la oricare dintre cele 4 sectiuni, pentru ca te asigur ca mesajul va ajunge la noi si il vom analiza cu maxima atentie.

 

Speram totusi sa fie cat mai putine cazuri de raportare si cu ajutorul site-ului nostru sa gasesti masina potrivita si de care ai nevoie :)