Cu ce iti putem fi de folos astazi?

Siguranta contului pe Autovit.ro

Tranzactii in siguranta

Achizitionarea unei masini trebuie sa fie o experienta speciala de aceea trebuie sa fii atent la cateva aspecte:

- nu trimite copii dupa buletin sau orice alt act unor persoane necunoscute;

- nu trimite bani in avans pentru rezervarea masinii, pentru combustibil ca vanzatorul sa vina dintr-un alt oras sau pentru orice alte motive

- evita pe cat posibil deplasarile la distanta, in alte orase, doar pe baza informatiilor succinte din anunt

- daca intalnesti un anunt in care oferta pare prea buna sa fie adevarata si ai oricare suspiciuni asupra sa, foloseste butonul Raporteaza (vezi poza de mai jos) iar unul din colegii nostri va analiza anuntul in cauza.

 

 

 

 - evita anunturile ce sunt scrise incorect gramatical sau care contin mesaje de tipul “plec urgent din tara, implicat in partaj etc”, deoarece acelea sunt de regula masini ce prezinta probleme ascunse.

- in cazul in care vanzatorul nu raspunde la telefon, sugerand sa comunicati prin e-mail din diverse motive – lipsa semnal, plecat/a din tara, nu are suficient timp – sunt foarte mari sanse sa nu fie un vanzator onest.

- nu raspunde mesajelor care ridica semne mari de intrebare: mesaje in care se solicita avans, mesajelor in alta limba sau care par a fi traduse cu motoare de traducere automate;

- orienteaza-te catre vanzatori care sunt deschisi la a da informatii, care detin o masina cu istoric verificabil, neimplicata in alte spete.